kolmapäev, 5. oktoober 2011

Loomad müügis!


Sellesügisene loomade niitmine on käsil ja alustuseks võtsime ette poisid. Iga järgmine on teisest ilusam ja pehmem, süda tilgub verd kui mõtled, et nad peaksid kõik potti minema. Sestap loodame, et keegi, kes veel selleks sügiseks jäära pole leidnud, võiks siit mõne meelepärase saada. Värvivalik ja villa pikkus on väga mitmekesine. Hind on kokkuleppe küsimus!




Kõrvaloleval pildil on ristandjäär Tõnn, ema maalammas ja isa finull Bruno. Sündides oli beezikas-pruun, nüüd läikivvalge. Emalt päranduseks sarved, isalt ilus villasäbar.
Sündinud 29.03.2011










Siin sama poiss peale pügamist, eriti hästi on näha Brunolt pärit pruun siidine pea ja jalad.














Ristandjäär Asterix - ema maalammas, isa-finull Sukanõel
Sündinud 04.08.2010













Siin kaks toredat maalamba poissi, üks kaugelt näha, et kirju, aga teise tumeda kasuka all peidus üllatavaid toone. Vill mõlemal kahekihiline, alusvill pehme hall. Tume poiss on Paan, sündinud 19.04.2011; kirju poiss on Võru sündinud 11.04.2011
Samad poisid peale pügamist- iial ei või teada mis pika kasuka alt välja võib tulla- oleks justkui tindiga pritsitud :) Mõlemal Sassilt päranduseks sarved ja tilbad.


Üks põnev tegelane! Finull Ida sai kevadel kolmikud, kellest üks oli pruun tüdruk ja täiesti Brunosse, valge ja must poiss aga paistsid millegi pärast kahtlased- hakkasid kole kiiresti sarvi kasvatama ja must ka värvi muutma. Suve lõpuks oli mustast poisist järgi selline. Ehk siis saage tuttavaks ristandjäär Indus- ema finull Ida ja isa Sass.
Sündinud 15.04.2011







Ja selline näeb ta välja peale pügamist- pruuni ja valge alt tuli välja kaunis hõbehall. Ja leidsime ka pisikesed tilbad- kindel märk Sassi verest. Vill pehme ja finullile omaselt säbaraline.












Finull Ordi
Sündinud 18.04.2011














Induse kaksikvend Ingmar- kah Sassivereline ristand. Sünd 15.04.2011


Puhtaverelised finullipoisid söömahoos.Kõik aprillikuised ja kena säbaralise villaga.





































Karjas pakkumisel kokku 30 jäära, nende hulgas ka Sass, kes andnud terve põlvkonna väga ilusaid maalambatunnustega tallesid. Kuna olemasolev maa seab karja suurusele piirid, oleme otsustanud müüa ka noori uttesid, nii sellekevadisi kui aasta-paariseid. Nende värvid ja villakvaliteet poiste omadega sarnased,võib leida igale maitsele vastavat. Soovime väga, et parimad võiksid leida uue kodu ega peaks minema pilvelammasteks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar