teisipäev, 5. juuni 2012

Lambad müügis

Müüa möödundaastased jäärapoisid
Ingmar: ema finull, isa maalammas. Hind 150 €

Tõnn: ema maalammas, isa finull.Hind 150€
Sven(Sokike): puhas finull. Hind 190€
Coco: puhas finull. Hind 190€
 
Paan: puhas maalammas. Hind 190€
Samuti müüme uttesid ja sellekevadisi tallesid, nii puhtatõulisi kui ristandeid. Saab ise valida, värvi ja villa järgi. Ristandtalled 90€, puhtatõulised 140€. Aastased uted: ristandid 140€ , puhtatõulised 190€

4 kommentaari:

  1. Tere,
    Millise maalambaga täpselt on tegu, kas saare, ruhnu, kihnu vm? Kas on geeniuuritud taust ja kas põlvnemine on olemas? Lõpetasime ise vahepeal lambapidamise ja endal pakkuda ei ole, soovin aidata ühte maalamba huvilist Läänemaal jäära otsingul. Kes on selle jäära ema ja isa, mitu põlvkonda on andmed olemas?
    Ilusat kevade jätku soovides,
    Inga

    VastaKustuta
  2. Isa on Lahemaa karja järeltulija, märget geeniuuringu kohta minu paberites küll pole, aga saan Imbilt järele uurida. Sass(isa siis) on ilusate keerdus sarvede ja tilbadega, valge villa ja hallilaiguliste jalgade ja näoga. Ema liinil geeniuuring tehtud,tema toodud omal ajal Saaremaalt Vilve Nurmela karjast.
    Kahju, et lõpetasite, aga ega see kerge elu pole :)
    Päikest!
    Merike

    VastaKustuta
  3. Vabandan hilise vastuse pärast, jäär sai juba leitud ja kahjuks unustasin teatada. Mind tookord huvitas kas ta on äkki puhas kihnukas (ema ja isa 5 põlve kihnukad) aga nagu aru saan, ta ei ole. Loodan, et jäärale leidub ostja. Mina pidin vahepeal loomapidamise lõpetama aga villa- ja nahapoolega jätkan tegevust, lambad ehk peavad paar aastat ootama. Raske minu meelest ei olnudki aga ilmselt hindasin oma füüsilisi võimeid üle ja hakkas põlve peale. Olen teid näinud toredas Sõida Maale saatelõigus, mis jättis väga sooja tunde. Minu parimad soovid edaspidiseks ja rõõmsat lähenevat jaanipäeva!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh heade sõnade eest! Kaunist suve tulekut teile sinna naabervalda(?)

      Kustuta